Akú farbu kabelky zvoliť na každodenné nosenie

Hlavným doplnkom ležérneho outfitu bez ohľadu na ročné obdobie je základná dámska kabelka. V tejto sezóne sú relevantné klasické modely so stredne dlhými rúčkami, kabelky cez ramenocrossbody kabelky. Akú farbu kabelky zvoliť na cesty do práce, stretnutia s priateľkami, prechádzky s deťmi?

Univerzálna čierna

Klasická achromatická farba harmonizuje s oblečením akéhokoľvek odtieňa a textúry. Žltý sveter, červený kabát, modré puzdrové šaty – čierna klasická kabelka robí akýkoľvek vzhľad prísnym a mierne oficiálnym.

Čierna farba dámskej kabelky:

  • je v súlade s kancelárskym dress code;
  • vhodné na verejných miestach;
  • pohodlné v mestskej doprave.

Trendom sú čierne kabelky z čiernej matnej ekokože s kovovým kovaním a ozdobnými prvkami v striebornej a zlatej farbe.

Elegantná šedá

Dôstojná alternatíva k čiernej. Všetky odtiene šedej sú harmonicky kombinované so sýtymi farbami a achromatickou triádou. V kolekcii Bella kabelky venujte pozornosť toutom s efektným trojfarebným puzdrom. Kombinácia šedej kabelky s oblečením tmavočervenej, čiernej, malachitovej farby vyzerá vynikajúco. K základnej súprave jesennej ležérnej kapsuly treba zvoliť krátku sivú tašku.

Odporúčame venovať pozornosť súpravám šedých tašiek v rôznych kombináciách:

  • priestranná nákupná;
  • taška na každý deň – taška alebo model s dlhým popruhom;
  • na krátke prechádzky – taška-náramok s krátkym popruhom na zápästie;.

Romantická svetloružová

Veľkolepé riešenie na kancelársky vzhľad je vhodné pre blondínky a majiteľov svetlej pleti. Bledoružový odtieň kabelky zvýrazňuje ženskosť a omladzuje. Bledoružová vyzerá harmonicky s oblečením bielej a svetlosivej farby.

Tajomná tmavomodrá

Optimálne riešenie pre monochromatický obraz: oblečenie, obuv a doplnky s rôznymi textúrami sú vybrané v modrej farbe. Modrá taška z umelého semišu alebo s telom z perforovanej ekokože pôsobí efektne. Ako akcent vyzerajú modré kabelky skvele na pozadí jasne žltej, červenej, fialovej.

Trendová tmavočervená

Väčšina popredných módnych domov doplnila svoje jesenno-zimné kolekcie o kabelky v tmavočervených tónoch: karmínová, marengo, marsala, bordeaux, bordová, sangria, čerešňa. Tmavočervená kabelka alebo crossbody vyzerá veľkolepo na čiernom, sivom, tmavomodrom pozadí.

Decentná tmavožltá

Elegantné riešenie do kancelárie a na prechádzky mestom. Tmavožltá farba púta pozornosť bez ohľadu na dizajn tašky, udržuje pozitívnu náladu bez drzosti citrónu a pomaranča. Prezentovali ste už fotografie s tmavožltou kabelkou na pozadí novembra?

Na rýchle triedenie katalógu na palete farieb použite špeciálny filter v katalógu internetového obchodu Bella kabelky.