Jeseň 2024: hlavné trendy dámskych kabeliek

V nepredvídateľnom období dlhých dažďov a padajúceho lístia získavajú módne outfity charakteristickú jesennú vrstvu. Ráno po ceste do práce nepremokavá bunda, na obed hodvábna blúzka, večer pletený sveter a útulná deka na terase reštaurácie. Jesenné kabelky sa dokonale prispôsobujú rôznym štýlom a ladia so základným aj vrchným oblečením.

Nepremokavý materiál

V dnešných dámskych kabelkách je veľa elektronických zariadení, ktoré sú citlivé na vlhkosť. Prvú úroveň ochrany poskytuje samotný dizajn kabelky. Odporúčame:

  • tote tašky alebo klasické modely, kde zips vedie od kraja ku kraju;
  • kabelky s ochrannou hornou klapkou: obálkové, poľovnícke štýly.

Na jesenné outfity sú ideálne moderné modely z ekologickej kože s vodoodpudivou a špinu odpudzujúcou úpravou. Syntetická koža často prekonáva prírodné varianty, a to aj počas silného dažďa, pričom vnútro a obsah kabelky zostanú suché.

Teplé farby a kontrasty

Teplé farebné odtiene psychologicky ohrievajú a zlepšujú náladu počas jesene. Bez ohľadu na farby oblečenia sú ideálne dámske kabelky v odtieňoch čokolády, terakoty, okra, bordovej a oranžovej.

Aktuálna je hra kontrastov:

  • výrazné kabelky v červenej a hnedej farbe ladia so základnými jesennými kúskami v módnych šedých odtieňoch;
  • na béžové jesenné outfity odporúčame kontrastnú kabelku v oranžovej alebo purpurovej farbe.

Organizácia priestoru

Aktuálne sú kabelky a dámske ruksaky organizéry. V jesennom počasí sú ideálne také, v ktorých si ľahko a rýchlo nájdete potrebné predmety.

Optimálne riešenie jesennej kabelky-organizéra:

  • jeden až dva vonkajšie priečinky na zips, ktoré nenarušujú vzhľad kabelky, ideálne na cestovné doklady, kľúče či drobné mince;
  • vnútorný priečinok na zips na osobné doklady a ID kartu;
  • viacero vnútorných priečinkov na uloženie elektronických zariadení, dokladov, kozmetickej taštičky, peňaženky a vizitkára.

Multifunkčné rukoväte

Čím viac spôsobov nosenia kabelky, tým lepšie sa hodí na jeseň. Odporúčame kabelky, kde krátke rúčky dopĺňa dlhý crossbody remienok alebo dve stredne dlhé rúčky, ktoré umožňujú nosenie na pleci alebo na predlaktí. Dámske ruksaky často kombinujú klasické popruhy a krátku rúčku na nosenie.

Na rýchly výber novej jesennej kabelky využite funkcie vyhľadávania v online katalógu Bella kabelky. Jednoducho si vyberiete kabelku podľa farby, veľkosti, materiálu a typu zapínania. Obsah vašej kabelky bude chránený za každého počasia.