Kabelky, ktoré musíte mať: najnovšie trendy pre štýlové ženy

Kolekcie popredných módnych domov na sezónu jar-leto 2024 jasne načrtli hlavné trendy v módnych doplnkoch. Doplňte svoj pracovný, dovolenkový a párty look štýlovými kabelkami z katalógu BellaKabelky.sk, ktoré zodpovedajú módnym trendom. Štýlové dámske kabelky demonštrujú zručnú kombináciu funkčnosti, elegancie a ambícií.

Všetky odtiene tmavo červenej

Prehliadkové móla GUCCI, FERRAGAMO, Alexander McQueen, 16 Arlington ukázali odvážne monochromatické a kontrastné obrázky s dámskymi kabelkami bohatých červených vínovo-bobulových odtieňov: bordeaux, marengo, sangria, rubín, granátové jablko, ríbezle, čerešne. V katalógu BellaKabelky.sk jednoducho podľa farebného filtra nájdete módne červené dámske kabelky.

Praktickosť a ambície

Módni experti upozornili na všeobecný trend prezentovania objemných funkčných tašiek. Na prehliadkach kolekcií jar-leto 2024 Hermès, Miu Miu a Bottega Veneta modelky predvádzali tašky plné topánok, košieľ a lúčnej trávy. Prednosť tašky ako funkčného doplnku, predmetu na nosenie dôležitých vecí, sa opäť stáva módnym trendom.

V ponuke BellaKabelky.sk by ste si mali všimnúť priestranné kancelárske tašky a nákupné tašky s dvoma rúčkami strednej dĺžky - pohodlne sa nosia na ramene aj v rukách. Tod's, Christopher Esber, Victoria Beckham predviedli na výstavách sezóny jar-leto 2024 alternatívnu možnosť nosenia notebookov a iných dôležitých vecí vo veľkých kabelkách – pod pažou.

Glamour a metalický dekor

Štýl tichého luxusu si stále drží svoje miesto, no tí najodvážnejší dizajnéri Dolce & Gabbana, Stella McCartney, Schiaparelli v kolekciách SS24 ponúkajú ženám veľkolepé kabelky s veľkými kamienkami, príveskami, 3D dekorom z ekokože a kovu. Módne laboratóriá Givenchy, Tom Ford, Louis Vuitton, Michael Kors, Loewe nahradili kožené remienky crossbody kabeliek a stredne dlhé rúčky kovovými retiazkami.

Ponuka BellaKabelky.sk predstavuje:

  • kabelky s príveskami, zlatý a strieborný kovový dekor;
  • elegantné večerné kabelky obálky s kovovými retiazkami.

Priestranné kabelky

Čím viac doplnkov, tým lepšie. Max Mara, Ferragamo, Fendi súťažili v originálnych úpravách športových tašiek a batohov pre štýlový ležérny a kancelársky look. BellaKabelky.sk ponúka desiatky modelov kabeliek s vonkajšími a vnútornými priehradkami na doklady, kľúče, dáždniky, obedáre a smartfóny.

Móda každej sezóny sa prejavuje v detailoch, dekore, odtieňoch. Nájdite svoje módne riešenia v ponuke dámskych kabeliek BellaKabelky.sk.