Kabelky cez rameno: módne modely na rôzne udalosti

S takýmito modelmi kabeliek sa často fotia hollywoodske hviezdy, známe političky a podnikateľky. Vaše ruky sú voľné, všetko, čo potrebujete, máte pod kontrolou – pohodlné kabelky cez rameno sú funkčné, ľahko sa vyberajú na rôzne štýly oblečenia a udalosti.

Kancelárske kabelky cez rameno

Charakteristické črty kancelárskeho formátu kabeliek cez rameno: rozmery, vnútorné a vonkajšie prevedenie. Elegantný organizér kancelárskych kabeliek bez problémov pojme priečinok s dokumentmi A4, tablet, smartfón, nabíjačky, kozmetickú taštičku, peňaženku a doklady. V trende sú kancelárske kabelky cez rameno s dvoma rúčkami strednej dĺžky, no mnohé ženy uprednostňujú modely s kombináciou dvoch krátkych rúčok a jednej dlhej na karabínku.

Ležérny formát kabeliek cez rameno

Dizajnéri dopĺňajú klasické dámske modely na denné nosenie dlhou karabínovou rukoväťou.

Neformálne kabelky cez rameno sú v tejto sezóne relevantné:

  • vo forme lichobežníka;
  • sedlové tašky s veľkou hornou chlopňou;
  • obdĺžnikové a takmer štvorcové modely so zipsom.

Módne ležérne modely majú lakonický dizajn bez objemných vonkajších oddelení. Kabelky cez rameno na každodenné nosenie sú vyrobené z matnej ekokože, doplnené kovaním a kreatívnym dekorom, ktorý sa ľahko sníma.

Kabelky – nákupné slúžia aj ako nákupné tašky

Obľúbený model na prechádzky nákupnými a zábavnými centrami a ulicami miest so zámerom nakupovať. Stredne dlhé rúčky umožňujú nosiť tašku cez rameno alebo v ruke. Pre štýlový vzhľad si môžete kúpiť hotovú súpravu 3-4 doplnkov: shopper + ležérny model + spojka + kozmetická taštička.

Nákupná kabelky má tradične veľkú hlavnú priehradku, ktorá obsahuje krabicu na topánky, objemné predmety a rolky oblečenia. Pre nakupujúceho je dôležité spoľahlivé upevnenie rukovätí; dostupnosť priehradiek na peniaze, zľavové karty, kľúče.

Kabelky cez rameno v športovom štýle

Prechádzka v parku, rekreácia v prírode alebo aktívna turistika? Namiesto batohu by ste mali doplniť obrázok módnou taškou cez rameno v športovom štýle.

Kabelky cez rameno v športovom štýle:

  • šité z ľahkých syntetických tkanín;
  • vybavené silnými rukoväťami zo základnej tkaniny alebo úpletu;
  • zdobené vonkajšími sieťovými priehradkami.
  • Väčšina športových tašiek má predĺžený valcový tvar: funkčný dizajn optimálne rozloží záťaž, neprekáža pri pohybe a ponecháva voľný priestor na lakťoch.

V popise každého modelu katalógu Bella kabelky je uvedená značka, materiál, rozmery kabelky a jej hlavné výhody. Na fotografiách je ľahké sa zoznámiť s vnútorným dizajnom tašky a detailmi dekoru.