Moderné a praktické: ruksaky pre mestský štýl

V treťom tisícročí sa batoh z výbavy poľovníkov, horolezcov a vojakov stal praktickým a štýlovým dámskym doplnkom. Dámske ruksaky s radosťou využívajú podnikateľky, mladé mamičky, freelancerky, študentky, predavačky či blogerky na Instagrame. Na ktoré modely dámskych ruksakov by ste si mali všimnúť?

Módne trendy dámskych batohov sezóny 2024

Absolútna väčšina módnych návrhárov uprednostňuje použitie ekokože alebo syntetických látok na vytvorenie moderných doplnkov. Materiály nezachraňujú len životy zvierat; majú vynikajúce vlastnosti, neboja sa teplotných zmien, sú vodeodolné, ľahké, efektívne.

Vnútorný priestorový organizér je stálym štandardom dámskych batohov. Namiesto jednej priehradky sú priehradky rôznych veľkostí. Oveľa jednoduchšie je nájsť peňaženku, telefón, kľúče či kozmetickú taštičku.

Sety ruksakov, kabeliek a kozmetických taštičiek. Praktické riešenie: bez ohľadu na udalosť sú hlavné doplnky udržiavané v jedinom štýle. V ponuke BellaKabelky.sk nájdete súpravy ruksakov, crossbody kabelky a kozmetické tašky s reflexnou potlačou.

Prídavná rukoväť na prenášanie. Hlavné popruhy s individuálnym nastavením sú doplnené o krátke ucho na prenášanie: ideálne riešenie pre mestský vzhľad.

Top 5 dámskych ruksakov sezóny 2024 od BellaKabelky.sk

  • Batoh s vonkajšou chlopňou bez hlavného zipsu. Fashionistom sa bude páčiť atypické riešenie: namiesto zipsu sa vrchná časť dámskeho ruksaku sťahuje tenkým opaskom z ekokože s kovovými hrotmi. Veľká vonkajšia chlopňa navyše chráni obsah tašky pred dažďom a zvedavými pohľadmi. Vo vnútri je veľká priehradka na notebook, vrecká na smartfón, priehradky na doklady na zips.
  • Elegantný ruksak s efektom V-stitch na ekokoži. Rovné línie dodávajú modelom s dlhými ramennými popruhmi a krátkou rukoväťou mestskú dynamiku. Model dopĺňajú dve bočné otvorené priehradky, priestranná vonkajšia priehradka na objemné predmety a priehradka na cestovné doklady na zips.
  • Dámsky ruksak David Jones s vlnitou výšivkou. Diagonálne prešívanie v bionickom štýle dodáva módnej kabelke osobitý šarm. Kompaktný model 28x27x12 cm s dvomi vonkajšími priehradkami na zips zdobí logo značky David Jones a kovové kovanie.
  • Batoh vyrobený z nylonu s pom-pom zavesením, hmotnosť 560 gr. Super ľahký a funkčný model s mnohými priehradkami vyrobený z nylonu s vodoodpudivým sprejom. Maximálne pohodlie v akomkoľvek prostredí: nastaviteľné popruhy, dlhý popruh, krátka rukoväť.
  • Ruksak pre mamičku z polyesteru s veľkou hranatou vonkajšou priehradkou. Ideálny model na prechádzky mestom s bábätkom. Batoh sa nebojí dažďa a špiny, vo vnútri je veľa priehradiek na všetko, čo môže bábätko a mamička na prechádzke potrebovať. Popruhy a madlá sú vystužené, ľahko sa pripevnia na kočík alebo teleskopickú rukoväť kufra.

Pred kúpou dámskeho ruksaku do mesta odporúčame dôkladne si preštudovať popis každého modelu v katalógu BellaKabelky.sk, z čoho sú vyrobené rozmery, rozmer a funkčnosť.