Najlepšie cestovné tašky z jesennej kolekcie Bella kabelky

Čakajú vás jesenné dobrodružstvá v európskych mestách, dovolenky pri Červenom mori či Indickom oceáne, výlety za priateľmi mimo mesta a krátke služobné cesty? Na ktoré cestovné tašky z kolekcie Bella kabelky by ste sa mali zamerať?

Cestovné tašky – transformátor

Ultraľahká (len 200 g) cestovná taška je vyrobená z polyestru s vodoodpudivou a špinu odpudzujúcou vrstvou. Obdĺžnikový tvar a rozmery 45×32×14 cm sú vhodné na príručnú batožinu do kabíny lietadla alebo vysokorýchlostného vlaku.

Tento model je vhodné vziať so sebou na cesty ako ďalšie cestovné príslušenstvo na suveníry:

  • v zloženom stave je cestovná taška menšia ako kozmetická taštička;
  • špeciálne vrecko na zips na pripevnenie na teleskopickú rukoväť kufra;
  • dve ďalšie priehradky po stranách – na dáždnik a vodu.

Silné rúčky sú všité po celej šírke tela tašky; dĺžka umožňuje nosenie tašky KONO cez rameno. Široký výber farieb, je ľahké vybrať tašku tak, aby zodpovedala farbe hlavného kufra. Priaznivcom kreatívneho vzhľadu odporúčame vyberať z katalógových modelov Bella kabelky z pruhovanej látky, so vzorom v indickom štýle alebo s tropickým vzorom.

Cestovná taška – príručná batožina na kolieskach

Alternatíva ku kufru s pevným puzdrom; objem až 55 litrov. Optimálne riešenie na lety s poprednými svetovými leteckými spoločnosťami a na cesty autom:

  • ušité z odolného nylonu, hmotnosť s rukoväťou a kolieskami je len 2,15 kg;
  • rozmery 56×33×30;
  • silná teleskopická rukoväť v tvare U;
  • dve kolesá so spoľahlivým plastovým pripevnením k telu;
  • plastové stojany na ochranu pred nečistotami z ulice na oboch stranách tašky.

Na prenášanie slúži krátka rúčka a dve dlhé široké rúčky so zapínaním na suchý zips. Z vonkajšej strany sú dve priehradky – otvorená a na zips, na cestovné doklady.

Cestovná taška s predĺžením a kozmetickým kufríkom

Neváhajte a nakupujte módne novinky a suveníry počas cestovania: na ďalšie predmety možno výšku elegantnej cestovnej tašky s lichobežníkovým tvarom jednoducho zvýšiť o 12 cm. Určená je na cestovanie a nákupy, taška je vyrobená z odolného nylonu, hmotnosť 750 g. Základné rozmery 30×40×22 cm umožňujú prenášať notebook a súpravu vecí na jesenný víkend. Vrecko medzi rúčkami pevne drží cestovnú tašku na kufri. súprava obsahuje priestrannú kozmetickú taštičku.

V katalógu Bella kabelky sú cestovné tašky s predĺžením a kozmetická taštička v rôznych farbách, s monochromatickým dizajnom a kontrastnými terakotovými rúčkami.