Top 5 školských ruksakov z kolekcie Bella kabelky

Už ste začali s prípravou do školy? Bez ohľadu na vek školáka či študenta si návšteva školy či univerzity vyžiada množstvo učebníc, zošitov, písacích potrieb a pomôcok. Na ktoré školské ruksaky z kolekcie Bella kabelky by ste sa mali zamerať?

Odolný ruksak na kampus a kemping

Model je vhodný na výlet do letného tábora, na bývanie v študentskom kampuse, spojenie učenia s kreativitou a športom. Dizajn školského batohu s koženými popruhmi a sťahovacou hlavnou priehradkou pripomína časy kalifornskej zlatej horúčky. Rozmery 40 × 30 × 15 cm spĺňajú požiadavky známych nízkonákladových leteckých spoločností. Hlavná priehradka je určená na uloženie 13,5" notebooku, krabičky na obed, zošitov formátu A4, tabletu a veľkých slúchadiel.

Ruksak na kolieskach s fluorescenčnou potlačou

S týmto modelom sa môžete bezpečne vrátiť večer zo školy: na vonkajšej časti puzdra sú umiestnené reflexné vzory. Ruksaky na kolieskach s teleskopickými rúčkami sú optimálne na návštevu školy a krátke výlety:

  • hmotnosť modelu s kolieskami a teleskopickou rukoväťou je len 1,5 kg;
  • rozmery 48 × 30 × 17 cm;
  • kolesá sú doplnené o stacionárne regály;
  • telo vyrobené z látky s účinkom odpudzujúcim vodu a nečistoty.

Školský batoh na kolieskach je vybavený hlavnou priehradkou, vonkajšou priehradkou na zips a bočnou priehradkou na fľašu s vodou.

Ultraľahký ruksak s veľkolepým vonkajším vreckom

Univerzálny model s dvoma rúčkami na prenášanie a so širokými adaptívnymi popruhmi je vhodný pre každého bez ohľadu na pohlavie, vhodný na prechádzky po meste, na vyučovanie a cestovanie. Hmotnosť modelu je iba 420 g s rozmermi 36 × 27 × 12 cm Vnútri sa zmestí malý notebook, tablet, všetko potrebné na vyučovanie. Z vonkajšej strany je veľké vrecko a priehradka na dáždnik.

Organizér na ruksak s USB portom na externú batériu

Nonstop aktivity a komunikácia: moderný batoh je vybavený USB portom, pomocou ktorého je možné nabíjať notebook s uhlopriečkou až 15,6", prenosný projektor alebo smartfón z externej batérie. Batoh s organizérom s rozmermi 50 × 30 × 14 cm je vybavený niekoľkými vonkajšími priehradkami na zips a váži len 740 g.

Vodotesný ruksak s USB portom

Bez ohľadu na počasie je obsah vodovzdorného nylonového ruksaku úplne bezpečný. Model je vhodný pre školákov a študentov, ktorí často cestujú: je tu nadstavec na teleskopickú rukoväť kufra a USB port na nabíjanie elektroniky. Rozmery 39 × 29 × 12 cm, hmotnosť 560 g, niekoľko priehradiek na optimálne umiestnenie učebníc a pomôcok.

Multifunkčné školské ruksaky z kolekcie Bella kabelky spĺňajú požiadavky pediatrov: ergonomické – rovnomerne rozkladajú váhu; adaptívne – s nastaviteľnými popruhmi; bezpečné – vyrobené z certifikovaných materiálov bez toxických lepidiel a farbív.